Facials

Relax & Care

Wij hebben een breed assortiment gezichtsbehandelingen. Wilt u uw goed reinigen en heerlijk even relaxen? Dan zit u bij Dream Body aan het juiste adres.

 

Onze specialisten stellen voor u een persoonlijk facial samen op basis van een huidanalyse.


Reconstruct & Rebuild

De huid herstructureren en opnieuw opbouwen. Beauty Secret biedt een groot scala van behandelingen zonder chirurgische ingrepen maar wel met een vergelijkbaar effect. Wetenschap en ervaring komt samen tot uiterst effectieve methodes voor huidverbetering en huid problematiek. 


Reset & Renew

Wanneer je kiest voor een huid verbeterende behandeling van Beauty Secret starten we altijd met een huidanalyse. Hierin wordt aan de hand van uw wensen en huidtype een individueel behandelplan opgesteld.

 

Bij de eerste behandeling gaan we eerst uw huid in balans brengen. Bij een huidprobleem is de huid meestal uit balans. Daarna wordt besproken welke intensieve behandeling met actieve ingrediënten de huid nodig heeft en welke behandeling als volgende gepland zal gaan worden.

 

Met een goede samenwerking tussen onze behandelingen en producten voor thuis gebruikt u je het beste en mooiste resultaat: een gestimuleerde, geactiveerde en een structureel verbeterde huid!


Contact:

Beauty Secret

Mierloseweg 260

5707 AV Helmond

*let op, ingang om de hoek

0657777521

 

VOLG ONS OP FACEBOOK EN INSTAGRAM: