Cavitatie

Vet en cellulitis definitief verwijderen met geluidsgolven. Cavitatie is een effectieve manier om overtollig vet te verwijderen en cellulitis te verminderen. Het is een gezonde en medische bewezen methode om uw figuur te corrigeren.

 

Veel vrouwen, maar ook mannen hebben last van overtollig vet en cellulitis. Gezonde voeding en regelmatig sporten alléén zijn meestal niet voldoende om deze ongemakken op te lossen. Zeker als het gaat om de probleemzones, zoals buik, heupen en billen.

 

Cavitatie is hét alternatief. Uw buik wordt platter, uw benen slanker en  zwembandjes behoren tot het verleden. Cavitatie-behandelingen reshapen uw lichaam, zonder dat er een operatie met het gevaar voor blijvende littekens aan te pas hoeft te komen. Cavitatie is dé manier om vet veilig, pijnloos en met blijvend resultaat te verwijderen. Laagfrequent ultrasone geluidsgolven maken allereerst het overtollige lichaamsvet vrij. Vervolgens wordt het vet op een geheel natuurlijke manier afgebroken en afgevoerd.

 

De cavitatie behandeling is veilig, pijnloos en bewezen effectief.

Cavitatie is met name geschikt voor de (kleinere) probleemzones zoals; onderbuik, boven buik, lovehandles, bovenarmen, heupen, binnen- en buitenkant benen,

BH-lijn en taille

De behandeling

De behandeling kan 1 x per 2 weken worden uitgevoerd, (in combinatie met lipolyses 1 keer per 3 maanden)

 

Wanneer mag ik resultaat verwachten?

 

 

Na de eerste behandeling is in sommige gevallen zelfs tot 3 centimeter omtrek vermindering te meten. Binnen een maand zult u blijvende resultaten zien. Na 3 – 6 maanden is het volledige resultaat zichtbaar. Gezien het feit dat uw lichaam tijd nodig heeft om de vrijgekomen vetten op een natuurlijke manier af te voeren. Door gebruik van onze spierstimulatie behandeling in combinatie met lymfedrainage kan dit versneld worden. Uw  lichaam kan de vrijgekomen vetten dan sneller als energie gebruiken.

Wat kan ik zelf doen?

Het grootste deel van het vrijgekomen vet wordt in de lever omgezet in glycogeen, een energie bron voor het lichaam. Deze energie dient uiteraard wel verbruikt te worden. Het is daarom van belang dat u de eerste 48 uur na de behandeling zoveel mogelijk beweegt en energie verbrandt. Probeer te sporten, te wandelen, te tuinieren; in ieder geval zoveel mogelijk te bewegen.

 

Drinken en voeding na de behandeling.

Drink de dagen na de behandeling zoveel mogelijk water. Tenminste 2 liter per dag. Drink als u kunt ook ontslakkende/kruidenthee. Al dit drinken is van belang om de lever en de nieren te ondersteunen en te helpen het vrijgekomen vet zo effectief mogelijk af te voeren.

 

Houd er een zo gezond mogelijk voedingspatroon op na. Het eten van meer eiwitten/proteïne in combinatie met de behandeling blijkt zeer effectief te zijn.

 

Contra-indicaties

Wij kunnen geen behandelingen uitvoeren in geval er sprake is van:

- obesitas

- ziekten of afwijkingen aan de lever

- diabetes

 

- metalen protheses nabij de te behandelen gebieden

- stofwisselingsziekten

- hartproblemen (pacemaker)

 

 

De behandeling is pijnloos en 100% veilig.


Contact:

Beauty Secret

Mierloseweg 260

5707 AV Helmond

*let op, ingang om de hoek

0657777521

 

VOLG ONS OP FACEBOOK EN INSTAGRAM: