gezichtsbehandelingen

Steeds meer mannen zien de noodzaak van een goede huidverzorging in en schromen niet om een bezoek te brengen aan een schoonheidssalon.

De huid van mannen en vrouwen verschilt sterk.

 

De mannenhuid is 24% dikker, heeft meer haarvaatjes en zenuwuiteinden in de huid. De doorbloeding en gevoeligheid van de huid is daardoor sterker. De huid van de man heeft een sterkere verhoorning (verdikking in de huid), is vochtarmer, heeft meer bindweefsel en produceert meer talg. Daardoor heeft de man vaker last van onzuiverheden in het gezicht. De bij mannen optredende ouderdomsverschijnselen zijn ze sterker en stugger en is er minder makkelijk iets aan te doen.

Daarom is het ook voor de man belangrijk al in een vroeg stadium dit proces te vertragen, maar zeker bij de eerste tekenen onmiddellijk in actie te komen.

Men’s Treatments

Beauty Secret Helmond biedt een uitgebreid aanbod aan behandelingen, speciaal gericht op de mannenhuid. Een skin check of facial voor mannen is hot. Maar wat dacht je van een body treatment? 

 

Een behandeling bij Beauty Secret betekent de beste zorg, een premium ervaring en hoogstpersoonlijke service. Daarnaast werken wij er continu aan om onze kwaliteit op het allerhoogste niveau te houden. 

Men’s Medi Spa

Cosmetische behandelingen voor mannen taboe? Niet meer gelukkig!

 

Ook mannen gaan tegenwoordig massaal voor de anti-aging behandelingen en peelings. Onze lichttherapie helpt bij diverse huidproblemen.

 

Daarnaast zijn ook onze cryolipolysis en definitieve haarverwijdering appartuur geschikt voor mannen. 

Men’s Nail Bar

Ook mannen vinden het prettig dat hun handen en voeten er fris en verzorgd uitzien. En helemaal als je tijdens een behandeling lekker onderuit kunt zakken en heerlijk kunt genieten!


Contact:

Beauty Secret

Mierloseweg 260

5707 AV Helmond

*let op, ingang om de hoek

0657777521

 

VOLG ONS OP FACEBOOK EN INSTAGRAM: