Haar meso

Haaruitval houdt veel mannen en vrouwen dagelijks bezig. Zichtbaar haarverlies baart u zorgen en geeft uw zelfvertrouwen een flinke opdoffer. Het aantal behandelingen en oplossingen dat tegenwoordig beschikbaar is, is groot. De ene behandeling is meer effectief dan de andere en niet alle behandelingen zijn geschikt voor bepaalde oorzaken van haaruitval. Mesotherapie haar is een behandeling die uw natuurlijke haargroei stimuleert. Het is een succesvolle behandelwijze die ook toegepast kan worden bij haaruitval die veroorzaakt wordt door onder meer stress en hormonale veranderingen. Zowel mannen als vrouwen komen voor mesotherapie in aanmerking.

 

Mesotherapie, injecties bij haaruitval

Mesotherapie is een behandeling die erop gericht is het haarverlies te remmen en nieuwe haargroei te stimuleren. Met behulp van een zogeheten mesogun worden net onder de huid een serie van injecties ingebracht. Via een ultrafijne naald wordt een combinatie van aminozuren, mineralen en vitamines rondom uw haarzakjes geïnjecteerd. De onderlinge werking van de natuurlijke bestanddelen neutraliseert de schadelijke stoffen en zet aan tot zowel herstel als nieuwe haargroei. Het zijn echter niet alleen de ingrediënten die een positieve invloed hebben. Ook door de werking van de mesogun, die herhaaldelijk een reeks korte injecties geeft, krijgen uw haarstamcellen een groei impuls. Het is een uiterst veilige behandeling die bij mannen en vrouwen met haarverlies toegepast kan worden. De resultaten zijn goed. Het haarverlies neemt af en uw bestaande haar blijft behouden. Zelfs op voorheen kalende plaatsen wordt nieuwe haargroei zichtbaar.

 Voordelen mesotherapie bij haaruitval:

• Kan bij uiteenlopende oorzaken van haaruitval toegepast worden.

• Uw haargroei wordt gestimuleerd en verbetert. Nieuwe haargroei is mogelijk ook op voorheen kale plekken.

• Uw haar is gezond en glanst.

• Het haarverlies wordt gestopt en uw dunner wordende haardos krijgt meer volume.

Mesotherapie haar man

Mannen die te maken hebben met dieper wordende inhammen, een terugtrekkende haarlijn of een haardos die over de gehele lijn dunner wordt, kunnen op efficiënte wijze met mesotherapie behandeld worden. Onderzoekt u mogelijkheden om typisch mannelijke kaalheid te laten behandelen? Mesotherapie kan ook bij deze blijvende vorm van haaruitval een oplossing bieden. Zeker als de haaruitval nog in de beginfase is en u nog niet toe bent aan een ingrijpende behandeling zoals een FUE haartransplantatie, stimuleert mesotherapie de haargroei. Het gemiddeld aantal behandelingen ligt bij mannen op 6. Na de opbouwfase kunt u kiezen voor regelmatig onderhoud, zodat u langdurig resultaat heeft.

Mesotherapie haar vrouw

Vrouwen wensen vaak een hogere haardichtheid dan mannen. Om met mesotherapie een optimaal resultaat te bereiken wordt vrouwen een hoger aantal behandelsessies geadviseerd. Uiteraard verloopt iedere behandeling volgens een persoonlijk behandelplan dat door een ervaren specialist wordt samengesteld. Na 8 tot 10 behandelsessies wordt overgegaan op zogenaamde onderhoudssessies.

 

Contact:

Beauty Secret

Mierloseweg 260

5707 AV Helmond

*let op, ingang om de hoek

0657777521

 

VOLG ONS OP FACEBOOK EN INSTAGRAM: