Massages

 U kunt kiezen uit massages die gericht zijn op uw lichaam, zoals een ontspanningsmassage of een voetmassage, maar we bieden ook (unieke) massages die uw gemoed kalmeren, zoals een shiatsu massage. 

 

Onderstaand  nemen wij u mee naar de verschillende mogelijkheden van Beauty Secret. Bijna iedere massage is te reserveren voor 30 minuten of, indien u er nog iets langer van wilt genieten en de werking intenser wilt ervaren, van 50 minuten of meer. Massages zijn zowel online, als telefonisch te reserveren.

Ontspanning massage

Tijdens deze, speciaal door Beauty Secret ontwikkelde ontspanningsmassage wordt een deel van de voor & achterzijde van het lichaam zachtjes gemasseerd met natuurlijke oliën. U voelt uw spieren en het onderhuids bindweefsel losser worden en door de zachte wrijving met de olie wordt uw huid aangenaam warm en kunt u zich heerlijk ontspannen. 

 

Heeft u specifiek wensen of blessures betreft een zone? Geeft dit dan tijdig aan bij uw masseuse. 


Bindweefsel massage

Bindweefselmassage is een reflexzonemassage waarbij de laag tussen de spieren en de huid wordt gestimuleerd. Het stimuleert de doorbloeding en de aanmaak van collageen. Daarnaast heeft de massage een positief effect op verklevingen en een verslapte of slecht doorbloede huid.

 

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt om rimpels te verzachten.


Cosmetische Shiatsu massage

Wilt u uw energie beter laten stromen door middel van deze Japanse massagetechniek? Om uw herstellend vermogen van uw huid te verbeteren? Dan is de shiatsu massage geschikt voor u. Deze massage is toe te passen bij zowel gezondheidsproblemen als emotionele klachten. Shiatsu gaat uit van de aanwezige levensenergie en het zelf-genezend vermogen van de mens. Bij goede gezondheid stroomt energie vrij door een netwerk van banen (meridianen) die over het gehele lichaam lopen.

 

Een cosmetische Shiatsu massage heeft diverse specifieke doelen:

– huidconditie verbeteren en versterken

– huidfuncties normaliseren

– huidproblemen herkennen en deze oorzakelijk behandelen

– huidpathologie herkennen en deze symptomatisch behandelen.

Er wordt vanuit een holistische visie gewerkt op het herstelmechanisme van de huid en op het zelf-genezend vermogen van het lichaam.


Contact:

Beauty Secret

Mierloseweg 260

5707 AV Helmond

*let op, ingang om de hoek

0657777521

 

VOLG ONS OP FACEBOOK EN INSTAGRAM: