Plasma lift

Wat is de plasma prolift?

De Jett Plasmalift is een nieuwe revolutionaire techniek om huid rondom de ogen te liften / verstrakken zonder snijden of hechten. De behandeling is effectief tegen rimpels, huidplooien, kraaienpootjes, huidzakken en overtollige huid rondom de ogen en ook mondhoeken en bovenlip. De Jett Plasmalift maakt de huid rondom de ogen tot 100% strakker en geeft direct een langdurig resultaat al na 1 behandeling. Het resultaat zal jarenlang aanhouden.

 

De Jett Plasmalift zorgt voor direct liftend- en verjongend effect en heeft ook een positief effect op lange termijn. De behandeling zorgt indirect voor stimulatie op de diepere huidlagen. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels gestimuleerd. 


Door dit effect en de herstructurering van bindweefsel zullen de behandelde zones een extra boost krijgen in hun stevigheid en volume. In de regel zijn er, afhankelijk van de conditie van de te behandelen huid, 1 of 2 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

 

Hoe lang is de hersteltijd?

De behandelde huid kan een lichte zwelling vertonen die gemiddeld 2 dagen kan duren. Ook ontstaat er na de behandeling de zogenaamde “crusting” van de huid, wat betekent dat er een veelvoud van minuscule korstjes ontstaan. Deze korstjes verdwijnen in de meeste gevallen binnen 5 dagen en zullen uiterlijk na 7 dagen volledig zijn verdwenen. Overigens is het wel belangrijk dat de huid in de dagen na de behandeling wordt beschermd met een zonnefactor tegen schadelijke straling van de zon.

 

De behandeling met de Jett Plasma Lift Profi is geschikt voor:

- Oogleden (boven en onder)

- Diepe en oppervlakkige rimpels

- Couperose, teleangiectasie (haarvaten tot 1 mm dikte)

- Pigmentvlekken (alleen na consult dermatoloog)

- Littekens o.a. striae, acnelittekens

 

Contra-indicaties:

- Zwangerschap

- Actieve herpes

- Zeer zware actieve acne

- Tijdens gebruik van een antibiotica kuur

- Permanente fillers

- Bij een afwijking van de oogspieren (musculus oculus)

- Vocht onder de ogen kan niet behandeld worden, aangezien dit een afwijking van het lymfe-systeem is.

 

 

Uiteraard bekijkt de specialist uw huid uitvoerig van te voren en zal ze samen met u bekijken hoe de behandeling voor u het gewenste resultaat zal geven.

 

Voor en na foto's

Contact:

Beauty Secret

Mierloseweg 260

5707 AV Helmond

*let op, ingang om de hoek

0657777521

 

VOLG ONS OP FACEBOOK EN INSTAGRAM: