definitief Ontharen

Ongewenste haargroei is voor veel mensen een groot probleem. Door scheren, harsen, epileren of behandelen met hormoonpreparaten wordt geprobeerd haargroei tegen te gaan. Tegenwoordig is het mogelijk om haargroei te reduceren met tot 95%, zonder de vaak pijnlijke neveneffecten van de voornoemde mogelijkheden.

Laser ontharing

Laser ontharen met onze lasers werkt snel en vrijwel pijnloos. 

 

De lasers geven een zeer intense lichtbundel af. De haar absorbeert de lichtbundel en zet deze energie om in warmte. De warmte wordt afgegeven aan het haarzakje en wordt hierdoor vernietigd waardoor er geen nieuw haartje meer kan groeien. Onze lasers zijn voorzien van een koelsysteem, waarmee de opperhuid wordt gekoeld. Zo heb je weinig ongemak tijdens het haren laseren, maar wél een maximaal effect.

 

Gemiddeld zijn er 6 tot 15 behandelingen nodig om de haren te verwijderen.

De meest voorkomende redenen

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor laser-ontharing. Wat de reden ook is, bij Dream Body Helmond kunnen we je helpen. De meest voorkomende redenen om te kiezen voor definitief ontharen vind je hieronder. 

 

- Ongewenste haargroei

- Overbeharing, als gevolg van hormonen

- Ontstekingen, als gevolg van haargroei

De meest voorkomende plekken

Ongewenste haargroei kan op vele verschillende plekken op het lichaam voorkomen. Wij kunnen op praktisch alle lichaamsgebieden definitief haar verwijderen:

- Laserbehandeling gezicht 

- Hals 

- Oksels

- Borst haren laseren

- Buikhaar

- Rug

- Benen

- Bikinilijn 

- Schaamstreek

 

 

In ons schoonheidsinstituut zien wij zowel mannen als vrouwen voor het verwijderen van ongewenste haren. Een laserbehandeling voor definitief ontharen is mogelijk voor alle huidtypen.


harsen

Harsen is een tijdelijke ontharingsmethode die het haar met wortel en al verwijdert. Scheren en het gebruik van ontharing crèmes laten de wortels intact, zodat je haar met stoppels terugkomt. Bij harsen blijft je haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg. Het komt zachter en steeds minder terug. Bovendien verdwijnen de dode huidcellen, wat je huid heerlijk zacht en glad maakt. Het is daarmee doeltreffender dan scheren en smeren met ontharing crèmes. 

Contact:

Beauty Secret

Mierloseweg 260

5707 AV Helmond

*let op, ingang om de hoek

0657777521

 

VOLG ONS OP FACEBOOK EN INSTAGRAM: