Cryolipolysis

Ons professionele team staat klaar om u voorgoed, veilig en zonder operatie van die hardnekkig vetrolletjes af te helpen. 

 

 Vetopruiming op natuurlijke wijze

Allereerst het allerbelangrijkste over cryolipolysis: het is een veilige en betrouwbare methode om van hardnekkig lichaamsvet af te komen. De behandeling is gebaseerd op bevriezing van vetcellen. Behandeling met kou is herkenbaar, zoals met een icepack voor overbelaste spieren en gewrichten. Cryolipolysis gebruikt gecontroleerde elementen om vetcellen te koelen tot ze kristalliseren.

Gerichte aanpak

Vetcellen zijn veel gevoeliger voor kou dan ander lichaamsweefsel en beginnen al te kristalliseren bij 4ºC.

 

Met het apparatuur van Beauty Secret kan je dat heel gericht doen. Het is toepasbaar op (bijna) elk deel van het lichaam: buik, flanken, love handles, onderkin, binnenkant van dijbenen en rond de borsten (bijmannen).

Liever geen liposuctie

Cryolipolysis vindt van buitenaf plaats. In tegenstelling tot liposuctie is er dus geen operatie nodig en ook geen verdoving. De kans op complicaties is minimaal en je kunt vrijwel direct je dagelijkse bezigheden weer oppakken. Omdat de afgestorven vetcellen geleidelijk door het lichaam worden afgevoerd, heeft de huid de tijd om elastisch mee te bewegen. Dat zorgt voor een mooier resultaat

 

De behandeling is pijnloos, wel kan het ongemakkelijk aanvoelen. Tijdens de behandeling wordt je huid op de betreffende plaats vacuüm getrokken om de ondergelegen vetcellen te kunnen bevriezen. Na de behandeling kan de huid nog beurs aanvoelen, dit verdwijnt binnen een paar dagen.

De behandeling

Een behandeling bestaat meestal uit een aantal cycles van 45 minuten. Deze cycles worden praktisch ingepland,passend in het behandelplan. Met het cryolipolysis apparaat is het mogelijk meerdere probleemzones tegelijk te behandelen. Direct na de bevriezing beginnen de vetcellen te kristalliseren. Het afvoeren gaat geleidelijk. Het duurt een paar weken, maar veelal is er na 10 tot 21 dagen al resultaat zichtbaar.


Contact:

Beauty Secret

Mierloseweg 260

5707 AV Helmond

*let op, ingang om de hoek

0657777521

 

VOLG ONS OP FACEBOOK EN INSTAGRAM: