microneedling

Microneedling is een huidverbeterende behandeling die geschikt is om de meest voorkomende huidproblemen te behandelen, zoals acne, rimpels, couperose en grove poriën.

 

De nieuwste ontwikkeling op het gebied van microneedling is de Meso White BB Glow behandeling. Er wordt tijdens de behandeling gebruik gemaakt van het speciale BB Glow serum, een semi permanente BB cream. 

Wat is het?

Meso BB Glow serum is een serum dat speciaal voor microneedling ontwikkeld is. Net als bij een “normale” microneedling behandeling worden er met hele fijne naaldjes, kleine kanaaltjes in de opperhuid gemaakt. Het microneedlen stimuleert de huid om collageen en elastine aan te maken.

Tijdens de microneedling behandeling kan de huid met het Meso  BB Glow serum verzorgt worden. Het serum zorgt voor een vermindering van verkleuringen, veroorzaakt door bijvoorbeeld acne, ouderdomsvlekken of couperose.

 

Het is een semi-permanente BB cream, die de huid voor enkele dagen een egale, stralende, gemake-upte teint geeft, zoals je dat van een BB cream gewend bent. Indien je de behandeling regelmatig herhaalt, kan dit effect zelfs weken aanhouden. Daarnaast bevat het serum hyaluronzuur en anti-oxidanten. Deze werkstoffen voeden de huid, en geeft het een natuurlijke bescherming tegen de zon.

 

Het serum is vrij van kleurstoffen.

 

 

Voor wie?

De BB glow microneedling behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen, en voor alle huidtypes.

De behandeling heeft een positief effect op:

- Oneffenheden in de huidskleur

- Kwetsbare en gevoelige huid

- Sproeten

- Verkleuring

- Hyperpigmentatie

- Acne vlekken

- Couperose

 

- Ouderdomsvlekken

Veiligheid en effect

De veiligheid van het BB glow serum is uitvoerig getest. Het product voldoet volledig aan de veiligheidseisen zoals opgesteld in de EU. Het serum is vrij van parabenen, geuren, alcohol, kleurstoffen én is allergenenvrij. Dit maakt het product uitermate geschikt voor langdurige toepassing.

 

 

De Meso BB behandeling geeft verbluffende resultaten die zichtbaar zijn direct na de eerste behandeling! Het resultaat zal bij regelmatige herhaling van de behandeling verder verbeteren en langer aanhouden


Contact:

Beauty Secret

Mierloseweg 260

5707 AV Helmond

*let op, ingang om de hoek

0657777521

 

VOLG ONS OP FACEBOOK EN INSTAGRAM: