bruidsarrangement

Op u mooist, op uw mooiste dag!

Om een ultiem mooie uitstraling te krijgen is het belangrijk om voor uw bruiloft een aantal keer een gezichtsbehandeling te boeken.

Zo heeft u op de bruiloft een mooie, gezonde huid zonder oneffenheden en een frisse  uitstraling.

 

Het arrangement bestaat uit verschillende behandelingen die we ruim van te voren in plannen.
3 weken voor de bruiloft ontvangt u na een huidanalyse een Microdermabrasie behandeling, dit is een intensieve peeling en zorgt ervoor dat de huid mooi glad en egaal wordt.

Een week wordt u behandeld met een complete gezichtsbehandeling, HydraBeauty.

Bij deze behandeling zit een dieptereiniging, peeling, epileren van de wenkbrauwen, massage en masker ingegrepen.

Een week voor uw bruiloft ontvangt u een luxe gezichtsbehandeling met een 24karaats masker. Dit zorgt ervoor dat uw huid optimaal straalt.

 

Het is mogelijk om voor uw bruiloft een proef make-up en haar sessie in te plannen. Geheel afgestemd op uw huid en trouwjurk. 

Op de dag van uw huwelijk is het mogelijk dat er voor uw visagie een vocht regulerende ampul onder uw bruid make-up wordt aangebracht. Dit zorgt ervoor dat uw make-up de gehele dag goed blijft zitten. 

BEAUTY BEHANDELING

Straal tijdens jouw grote dag! 3 weken voordat u het ja-woord gaat geven, wordt er met de beautybehandeling begonnen. De beautybehandeling kan uitgebreid worden naar een glowbehandeling, manicure, pedicure en eventueel bruidsproefkapsel en proef make-up.